Eva, jouw virtual assistent
 
 

Eva liem

Virtual Assistant

 
 
MoniqueBanningFotografie-9153.jpg
 
 

Eva, jouw virtual assistant

Hi, Ik ben Eva en dit is mijn meesterwerk. Goed dat je er bent.

Zou het niet fijn zijn, net als Bob Ross, weer ‘the joy of painting’ jouw meesterwerk te vinden? Je focussen op je happy trees en vrienden maken voor je wolkjes. Uiteraard wel met een Rembrandt resultaat natuurlijk. Jij zorgt voor de grote lijnen, ik werk het uit.

Ik snap dat je iets meer over mij wilt weten voor we gaan samenwerken. Dit kan natuurlijk door mij een berichtje te sturen en te vragen ‘what’s up’. Maar voor een eerste indruk zal ik je wat over mijzelf vertellen.

Geboren op 22-7-1984 (goed om te weten mocht je een verjaardagskalender op je toilet hebben hangen) in Tilburg en in 2015 verhuisd voor de liefde naar het verre Oosten (het exotische Voorst, Gelderland). En met die liefde heb ik in 2017 ons lieve kindje gekregen.

 
 

“You don’t want just a flat old painting. We want a masterpiece here, and you can do that.”

/  bob ross  /

 
MoniqueBanningFotografie-9185.jpg
 
 

Wist je dat..

Organiseren, plannen en ontzorgen zit in mijn bloed. Ik heb het van beide kanten meegekregen en het is voor mij als ademen. Net als sarcasme, mijn gevoel voor rechtvaardigheid en humor (over smaak valt niet te twisten). Als jij dat ook een beetje hebt, zitten we goed. Ik ben een kenner van nutteloze feitjes en denk vaak in liedjes. Wil je weten wat mijn muzieksmaak is? Check mijn meesterwerk Spotify playlist.

Met mijn achtergrond als personal assistant, tour-productie manager/assistent en directie-secretaresse kan ik jou met raad en daad bijstaan in dat wat jij nodig hebt zonder dat je vastzit aan een contract of moet zorgen voor een werkplek. Gun jezelf een meesterwerk en neem contact met mij op zodat we samen kunnen bespreken wat ik van je overneem en jij je meer kan focussen op je onderneming en privéleven.

Wist je dat sarcasme of een sarcastisch gesprek voeren je creativiteit verhoogt?

 
 

“I love it when a plan comes together.”

/  John ‘Hannibal’ Smith  /